Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Lidhems B&B

Visa plats på Google Maps
Lidhem 178
Vimmerby, Vimmerby kommun 59894 Sverige
https://lidhem.se/

I den lilla byn Lidhem, mitt i den genuina Småländska naturen, hittar du en liten B&B och lägenheter som hyrs ut båda per vecko och per natt. Turistboenden är omgivna av en permakultur trädgård med några gårdsdjur och ligger intill en mjölkgård och skogen. Reser ni med husbil så har vi en enkel ställplats.

Lidhem är ett lekfullt och familjevänligt besöksmål. Lite bohemiskt och rofyllt. Lidhem är bara 20 bil minuter iväg från Vimmerby stad och Astrid Lindgrens Värld.

Lidhem har en rik historia vars spår fortfarande finns kvar i landskapet. Landskapet som påminner om Astrid Lindgrens berättelser och Carl von Linnés resor. Kuperad och skogsrik med många sjöar och röda stugor med vita knutar. Området är idealiskt för att utforska till fots, med cykel eller bil. Ibland verkar det som om tiden har stått stilla här. Vi tycker att det är fantastiskt att bo och jobba här och dessutom att dela den upplevelsen med våra gäster.

Vi har gäster från hela Europa och även några utanför. Gäster som vill komma bort från buller och stress. Här i Lidhem är det lugnt, tyst och avkopplande i alla avseenden.  Allt fler människor lägger stor vikt vid hälsa och hållbar utveckling. De vill liksom oss ha genuina upplevelser med hög kvalitet och leva det goda livet, men inte på någon annans bekostnad.

Välkommen!

René och Riquette med barnen Ibo, Sam  & Eevi

Evenemang - allt som sker nära dig

  • Inga resultat hittades.

Evenemang List Navigering