Laddar Evenemang

tillbaka till alla evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Kurs i matlagning-Husmanskost för herrar

Svensk husmanskost är klassiker som vi aldrig tröttnar på. Gott och mättande och anpassat efter våra råvaror. Upptäck det underbara och goda i vårt svenska kök! Vi träffas 5 gånger i Frödinge Bygdegård

Kursinnehåll
Vi lagar god och näringsrik svensk husmanskost när den är som bäst. Vi arbetar med råvaror efter säsong och närproducerade i mån av tillgång.

Bra att veta:
Vi ser gärna att du anger din mailadress och mobilnummer för vidare kontakt. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift. Kostnad för material ingår ej i avgiften om inget annat anges. Vi reserverar oss för att ställa in cirklar med för få anmälda deltagare.
Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras.
Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Är kursen full anmäl dig gärna som reserv i fall vi får en plats ledig.
Medlemmar i LRF och SPF har 10% rabatt på deltagaravgiften. Är du berättigad till rabatt måste du ange det vid anmälningstillfället.

Pris: 850:-/5 gånger

Länk till anmälan: https://www.sv.se/avdelningar/sv-kalmar-lan/kurser/husmanskost—matlagning-for-herrar-43163/

 

 decoding

Detaljer

Datum:
28 februari
Tid:
18:00 - 21:00
Kategorier:

Arrangör

Studieförbundet Vuxenskolan
Telefon:
070-455 25 15
E-post:
marina.karlsson@sv.se
Webbplats:
https://www.sv.se

Plats

Bygdegården
Locknevi 207
Locknevi, Vimmerby kommun Sverige
Visa plats på Google Maps
Telefon:
0492-70051
Webbplats:
locknevibygdegard.se