Laddar Evenemang

tillbaka till alla evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Informationsträff andelsjordbruk – Virserum

20 januari 13:00 - 15:00

Ulvarp andelsjordbruk bjuder in till informationsträff söndagen den 20 januari på Café Bolaget.

Drop in kl 13-15:00. En kortare föreläsning om andelsjordbruk och småskalig odling hålls kl 13:15, 14:00, och 14:45. Jag bjuder på lättare fika.

Alla är välkomna: den som redan är andelsägare, den som funderar på att bli andelsägare, den som bara är nyfiken eller allmänt mat- eller odlingsintresserad.

Ingen formell föranmälan krävs, men ange gärna här om du har tänkt komma, så jag kan planera mängden fika (och minska mängden svinn) efter antalet deltagare.

——–

Vad är andelsjordbruk?

Andelsjordbruk är en affärsmodell där producent och konsument delar på risker och belöningar, genom bindande och långsiktiga avtal. På Ulvarp ingår säsongsgrönsaker i andelsjordbruket, och en andel är grönsaker till 1 person som levereras veckovis under 22 veckor, med start vid midsommar och slut i början av advent.

Läs mer på www.ulvarp.se/andelsjordbruk

Enklaste sättet att bli andelsägare är att kontakta mig via mail andelsjordbruk@ulvarp.se, telefon 070 337 19 85 (vardagar 9-15), eller facebook: facebook.com/ulvarp

Som andelsägare på Ulvarps andelsjordbruk är du en del av en större rörelse som prioriterar kvalitet och hållbar produktion, framför kvantitet och svinn.

Detaljer

Datum:
20 januari
Tid:
13:00 - 15:00
Kategorier:
, ,

Arrangör

Andelsjordbruk Ulvarp
E-post:
carolina.dahlberg@gmail.com
Webbplats:
http://ulvarp.se/

Plats

Bolaget Virserum
Bolaget
Virserum, Hultsfreds kommun Sverige
Visa plats på Google Maps