Laddar Evenemang

tillbaka till alla evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Föreläsning av Sara Bäckmo- Mina bästa odlingstips

26 mars 13:00 - 16:00

Föreläsning av Sara Bäckmo

Välkommen till en inspirerande trädgårdseftermiddag med föredrag av Sara Bäckmo, trädgårdsbloggare och författare! I föredraget Mina bästa odlingstips listar Sara ett gäng användbara tips till dig som vill odla grönsaker hemma. Tipsen handlar om att rent praktiskt odla bättre, men också om att planera för att hinna med odlingen i vardagen och behålla lusten.

Föredraget är indelat i två delar, med fika och mingel i pausen. Det blir en härlig trädgårdsdag med odlarvänner! I anslutning till föredraget finns Saras böcker, frökollektion samt en del övriga produkter att köpa.

 

Föreläsningen sker i Blackstad Bygdegård där fikat kommer bestå av Saras egna recept, bakat av Bygdegården, ex blåbärskaka med vallmofrön.

 

Vi kommer även ha på plats Beathe Skaate från Rost & Kardemumma i Vimmerby som säljer sina fantastiska produkter inom trädgårdsdesign.

Pris: 300:-

 

Sara Bäckmo driver Nordens största trädgårdsblogg på sarabackmo.se och har gett ut åtta böcker om grönsaksodling. Hon driver också Skillnadens handelsträdgård i Kalvsvik.
Fotot är taget av Ida Sjöö

 

Varmt Välkomna till en inspirerande dag

länk till anmälan:

https://www.sarabackmo.se/produkt/vastervik-mina-basta-odlingstips-kopia/

 decoding

Detaljer

Datum:
26 mars
Tid:
13:00 - 16:00
Kategorier:

Arrangör

Studieförbundet Vuxenskolan
Telefon:
070-455 25 15
E-post:
marina.karlsson@sv.se
Webbplats:
https://www.sv.se

Plats

Blackstad Bygdegård
Vimmerby kommun Sverige Visa plats på Google Maps