Laddar Evenemang

tillbaka till alla evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Den kosmiska havsträdgårdspassagen

12 mars 2022 11:00 - 12:00

Upplev en magisk värld tillsammans med din bebis! (för barn i åldrarna 2-18 månader)

Den kosmiska havsträdgårdspassagen är en magisk värld av ljud, ljus och rörelse. En dansföreställning och installation för barn i åldrarna 2-18 månader. Ett spännande dansäventyr för bebisar och vuxna att dyka in i, tillsammans!

Här får bebisarna, med alla sina sinnen, upptäcka och bli medskapare av ett förunderligt universum. De kan röra sig, observera och utforska verket på sina egna villkor. Ljud, ljus och rörelse skapar ett flöde av förändringar och kontraster.

Koreografen Peter Mills har tillsammans med dansaren Rachel Tess och scenografen Marta Cicionesi skapat en upptäcktsfärd genom rymden, under havsytan och andra fantasifulla världar. Föreställningen bygger på kunskap om spädbarns sätt att förstå och samspela med sin omvärld. Därför är det deras intuition och nyfikenhet som ger impulser åt dansarna.

Ett äventyr utöver det vanliga – boka din biljett idag på riksteatern.se! Verket rymmer upp till 12 bebisar per föreställning, med två medföljande vuxna per barn.

Koreograf: Peter Mills
Medverkande: Peter Mills, Rachel Tess och Lisa Schåman
Ljud och ljus: Peter Mills
Scenograf: Marta Cicionesi

 

Biljettpris: 100:-/barn, inklusive max två vuxna. Boka din biljett genom att maila till riksteaternvimmerby@gmail.com. Verket rymmer upp till 12 bebisar per föreställning, med två medföljande vuxna per barn.

 data-srcset

Detaljer

Datum:
12 mars 2022
Tid:
11:00 - 12:00
Kategorier:

Plats

Kulturskolans teater
Drottninggatan
Vimmerby, Vimmerby kommun Sverige
Visa plats på Google Maps