Laddar Evenemang

tillbaka till alla evenemang

  • Det här evenemang har passerat.

Brutus Östling med bildvisningen “Konsten att fotografera”

15 oktober 18:00 - 20:00

Brutus Östling anses vara en av världens främsta naturfotografer, brittiska Outdoor Photography skriver t.ex. att han är ”Förmodligen världens bästa fågelfotograf”. Fyra av hans fotoböcker har utsetts till Årets Pandabok (bästa naturbok) av Världsnaturfonden. Hans fotoböcker är storsäljande succéer och ges ut i både USA, Storbritannien med flera länder. En enig kritikerkår har utnämnt honom till fotografisk mästare i världsklass.

Här på hemmaplan har han utnämnts till Årets Naturfotograf både i Sverige och i Norden. Och inte att förglömma: ett antal av hans rovfågelbilder flyger över hela världen eftersom de fått äran att bli frimärken.

I det här föredraget berättar Brutus om fotoäventyr från Afrikas savanner till hemmagömslena på den egna tomten. Förutom att visa fantastiska djur- och fågelbilder så kommer Brutus även att signera och sälja sina prisbelönta böcker.

Inträdet kostar 100 kr och då bjuder fotoklubben även på ostkaka, sylt och vispgrädde efter visningen. Ingen föranmälan behövs, betalning sker vid entrén med swish eller kontanter, jämna pengar.

 data-srcset

Detaljer

Datum:
15 oktober
Tid:
18:00 - 20:00
Kategorier:
,

Arrangör

Ankarsrums Fotoklubb
Telefon:
+46705938871
E-post:
leif.sylvan@outlook.com
Webbplats:
https://www.ankarsrumsfotoklubb.se

Plats

Folkets Hus
Parkvägen
Ankarsrum, Övriga kommuner Sverige
Visa plats på Google Maps