Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Regnbågsdalen Café & Guesthouse

0381-21004||http://regnbagsdalen.se/
I Ingatorp, mitt på Smålands Högland och i Astrid Lindgrens och Albert Engströms barndomstrakter, ligger Regnbågsdalen Café & Guesthouse. Här samsas under samma tak en Bistro/Café och en Pub med fullständiga rättigheter och ett Guesthouse.
I vår Bistro/Café kan ni njuta av modern mat à la carte och husmanskost, kaffe/te, varm choklad med vispgrädde, goda smörgåsar, lättare mat och bakverk med mera. Lunch serveras under vardagarna. Vi stoltserar med fullständiga rättigheter, öl/vin och starksprit. Njut en stund i solen på vår uteservering eller i vår stora härliga trädgård. Inne i Bistron möts ni av en unik, charmig och rogivande atmosfär där vi låter landsbygd möta storstad. Här har vi också ett mysigt kryp-in för ungarna där vi visar tecknad film.
I vår Pub, som är inredd med rustika, handgjorda trämöbler och en härlig ”röra” av grejer på väggarna, har vi en stor TV där vi visar sport och andra evenemang. Här kan du heja fram ditt favoritlag, läsa tidningar, umgås, äta och dricka. Självklart har vi samma utbud av mat i Puben som vi har i Bistron.
Alla MC-åkare och även cyklister tillhöriga någon cykelklubb har 10% på all mat, fika och alkoholfri dricka.
I vårt Guesthouse bor ni familjärt och charmigt. Antingen hyr ni ett rum och delar kök och toalett med de som bor i det andra rummet. Eller hyr ni hela lägenheten och har allt för er själva. Bägge rummen är fräscha och bekväma. Köket är utrustat med allt husgeråd som kan tänkas behövas med spis, micro och kylskåp/frys. Vi bjuder på kaffe och te. Självklart har vi även WiFi.
Med jämna mellanrum har vi liveuppträdande eller andra evenemang på Regnbågsdalen. Trubadur eller lokala band, karaoke eller öl/vin/whiskeyprovningar. Varje december serverar vi vår populära jultallrik.
Allt detta under samma tak i ett fantastiskt vackert hus byggt 1921.

Evenemang - allt som sker nära dig

  • Inga resultat hittades.