Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Haraldsdotters Skafferi

070-219 29 06||https://www.facebook.com/haraldsdottersskafferi/
Välkommen att kika in i mitt skafferi.
Här finns många burkar med olika sorters innehåll. Alla burkarna har dock en sak gemensamt, innehållet i dem är till för att öka välbefinnandet för kropp och själ och för att hjälpa människor att hitta sin livskompass.
Kanske finns här just den burken du söker? Här kan du hitta; massage, samtal, medial vägledning och healing. Mediala cirklar, retreats och föreläsningar. Seanser och husbesök och många texter inspirerade av händelser från livets stig.
Min drivkraft i livet och i skafferiet är kärleken till allt levande och till livet självt i övertygelse att allt är ett och ett är allt. Jag har alltid känt en stor glädje och ödmjukhet inför att få hjälpa andra människor att växa och utvecklas. Att få vara medresenär på resan när någon hittar sin inre livskompass och sina egna verktyg är en fantastisk upplevelse.
Genom åren har jag haft förmånen att få se gång på gång hur livskraften segrar fast det ibland ser väldigt mörkt ut. Detta har gjort mig helt säker på att hos varje människa finns en otrolig livskraft inneboende men som vi ibland behöver bli påminda om att vi faktiskt har.
Att få hjälpa en människa att utvecklas och växa är en fin gåva.
Att få vara delaktig i en annan människas resa är en ära. Att få finnas där och uppmuntra och peppa är en ynnest.
Att slutligen få se när vingarna bär och du kan flyga iväg för egen maskin är magiskt…..
Ser fram emot att möta just dig / MIA
Haraldsdotters Skafferi för kropp o själ
Tullsjö 1
570 62
070-219 29 06

Evenemang - allt som sker nära dig

  • Inga resultat hittades.