Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Axelssons i Aby AB

0495 - 48 00 30||http://www.axelssonsiaby.se/

På Abyslätten mellan Målilla och Mörlunda ligger Kronogården. Kronogården ägs och drivs av familjen Patrik och Elisabeth Axelsson som är tredje generationen på gården. Vi bedriver odling på 550 ha med en femårig växtföljd uppdelat på ca 180 ha matpotatis, 300 ha spannmål, 20 ha jordgubbar, 1 ha sparris, hallon och sötpotatis. Potatisen vi odlar, lagrar, paketerar och säljer under eget varumärke, är huvuddelen av verksamheten. Vi har odlat potatis på gården i 90år.

Genom att odla, lagra, sortera och packa på gården kan vi erbjuda en hög och jämn kvalitet. Den goda smaken får vi genom att odla på lämpliga sandjordar.

Vi är i ständig utveckling och använder oss av den senaste teknik. Hög precision, kvalitet och struktur genomsyrar hela verksamheten. Företaget har 20 tals medarbetare samt flertalet säsongsanställda.

Vår målsättning är att miljömedvetet producera potatis av högsta kvalitet och vi gör vårt bästa för att du som kund ska vara nöjd. Har du synpunkter på vår potatis eller vår odling är du mycket välkommen att höra av dig till oss.

Evenemang - allt som sker nära dig

  • Inga resultat hittades.